Advertisement

Pukkelpop 2015 onthult Petit Bazar en Salon Fou

Pukkelpop kondigt vandaag het programma van de Petit Bazar er Salon Fou aan. Ook maakt het festival bekend wie de Main Stage op vrijdag 21 augustus opent. De nieuwste naam op het affiche is Oscar.

Petit Bazar

Moet je na Pukkelpop direct weer aan het werk, maar heb je daar nog geen zin in? Loop dan eens langs op de Petit Bazar. Daar kun je namelijk tussen 12.00 uur en 20.00 uur allerhande ziektes oplopen die een goede reden zijn om niet te gaan werken. Op de line-up van de Petit Bazar staan onder andere De Apotheek die je geneest van al je zonden(zoals saaiheid) en Level Up dat je het laatste duwtje naar krankzinnigheid geeft. De volledige line-up check je op de site van Pukkelpop

Salon Fou

Salon Fou heeft dit jaar 4 locaties op het festivalterrein. Salon View is de eerste locatie. Hier kun je genieten van het uitzicht op Pukkelpop. Daarnaast is ook Salon Poo (Pooped by Humo) aanwezig op het festival in Hasselt. Hier kun je op ‘eenzame hoogte een drolletje draaien.’ Wil je iets leren bij Salon Fou? Dat kan! In Salon Mooh leer je namelijk alles wat je nog niet wist over de Koeroe en de weitjes. Tot slot is Salon Roekoe aanwezig op Pukkelpop. Hier kun je jou bericht de wereld insturen met behulp van duivenmelkers Jef & Jef. Salon Fou kun je bezoeken van 13.00 uur tot 21.00 uur.

De nieuwe naam

Ook voegt Pukkelpop vandaag een nieuwe naam toe aan het affiche. De Londense Oscar zal op vrijdag 21 augustus de Main Stage van het festival openen. Hij zal zich voegen bij acts als Linkin Park, Bastille en Alt-J.

Check de Pukkelpop 2015 line-up op YouTube en Spotify

Wil je niet alleen maar lezen, maar ook kijken en luisteren naar wat je te wachten staat? Check dan onze Pukkelpop 2015 playlist op Youtube en Spotify!

Pukkelpop 2015

Pukkelpop is dit jaar van 20 tot en met 22 augustus 2015 in Hasselt, België. Het festival viert in 2015 haar dertigste jubileum met o.a. Linkin Park, Bastille, Alt-J, Boys Noize, Major Lazer, Netsky, Interpol en Limp Bizkit op de line-up. Check voor meer informatie onze programmapagina over Pukkelpop.

Pukkelpop is bijna uitverkocht. Doordat er extra tickets beschikbaar zijn gemaakt zijn er voor donderdag, vrijdag én voor het gehele weekend nog kaarten beschikbaar. Een dag- of combiticket kun je kopen via de site van Pukkelpop.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen