Advertisement

JOHAN en 15 anderen naar Mañana Mañana 2024

De line-up voor Mañana Mañana festival, het kleine broertje van de Zwarte Cross, blijft gestaag gevuld worden. Vandaag worden er weer 16 acts toegevoegd aan de poster, waaronder indieband JOHAN, singer-songwriter MICHA en tributeband Smoorverliefd op Doe Maar.

Je vindt alle toevoegingen op onderstaande poster:

Deze nieuwe lading acts past bij de formule van Mañana Mañana: geen grote gevestigde namen van wereldformaat, maar wel onontdekte pareltjes van bijna elk genre, waarbij je als bezoeker zomaar getuige kan zijn van de geboorte van een topartiest. Zo waren eerder een nog onbekende Son Mieux, Navarone en Dawn Brothers in het begin van hun carrière te bewonderen op de podia van Mañana Mañana.

Deze editie kunnen muzikale schatzoekers hun oren richten op onder andere de intergalactische reggae van General Jabbah en de hemeltergend gelaagde indiefolk van Roofman. Later op de dag zorgen de theatrale orgelhits van De Boodschappers van het Algemene Nut en de beats van flamboyant kippenkwartet Tripkip voor een even feestelijke als hallucinante avond.

Tickets zijn voor de schappelijke prijs van 37,50 euro (dag) of 95 euro (weekend) te verkrijgen via de website van het festival.

Mañana Mañana Logo

Mañana Mañana 2024

Locatie
Nederland
Laren, Nederland
Datum 13-16 juni 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen