Advertisement

Video: The War On Drugs op Best Kept Secret 2014

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week het fantastische optreden van The War On Drugs op Best Kept Secret 2014.

Pukkelpop 2015 is alweer aan zijn einde. Van woensdag tot en met zaterdag hebben we genoten van de mensen, de sfeer en de bands. Onder andere Linkin Park, Paolo Nutini, Major Lazer, Tame Impala, Alt-J en The War On Drugs stonden op het festival. Deze laatste band stond gisteren nog op het hoofdpodium in Hasselt. Heb je nu al heimwee of was je er helaas niet bij? Geniet dan na of mee met deze concertregistratie van The War On Drugs op Best Kept Secret. Ideaal voor je zondag!

Pukkelpop 2015

Wil je weten hoe wij de dertigste verjaardag van Pukkelpop ervaren hebben? Lees dan ons festivalrapport over Pukkelpop 2015 of bekijk onze Instagram voor sfeerimpressies. Wil jij er volgend jaar bij zijn? Blok dan alvast 18 tot en met 20 augustus 2016 in je agenda.

Festivalconcerten

Wil je nog meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneer knop hieronder!