Tent nodig?

317

Je kent het wel, het seizoen is begonnen, het eerste festival over 3 dagen, heb ik alles, check, check, check, check, KUT!; Mijn tent heeft het vorig jaar na een lange trouwe dienst begeven… Effe een nieuwe halen.

Als je dan toch een nieuw paleis aan gaat schaffen, ben dan eens origineel! Festileaks tipt je daarom geheel vrijblijvend op deze nostalgische parel van de weide:

De VW Camper VAN TENT!

Deze officieel gelicenseerde prachtige 4-persoons tent is een luxe full-size replica van de VW Camper uit de jaren “60; HET synoniem van de hippietijd! Is dat niet de uberbom?!

Beetje quasi nonchalant voor je tent hangen met een blik bier in je hand, instant BBQ met burgers op de grond, cassettebandje met California Dreaming van The Mamas and the Papas op de achtergrond, puur genietend van de blikken van afgunst van je geliefde campingvrienden.

Deze festivaldag geen tentslet kunnen vinden? Weet dan gewoon dat het mooiste exemplaar van het weekend netjes op je wacht. Wat een pareltje, en nog in 3 kleuren ook.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Bestellen kan via deze link: BAM!

Geestelijk vader van de Festileaks-familie. Verzamelaar van vinyl en herinneringen. Geboren op Megaland. Droomt van een festivaldag met Radiohead, Arcade Fire, Sigur Rós én een reunie van Talk Talk.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.