DeWolff tekent Australische platendeal

425
DeWolff Group Shoot 2011

DeWolff heeft een platencontract getekend bij het Australische indie label “GoSet Music”. Naast Australië zal DeWolff hierdoor ook aan Nieuw-Zeeland worden voorgesteld. Eerste wapenfeit is de release van single “Don’t You Go Up The Sky” die 22 november in de schappen ligt. Later zal ook het tweede album “Orchards/Lupine” worden uitgebracht.

De deal betekent overigens ook dat een “downunder tour” gepland staat voor 2012. Houdt hiervoor de Australische DeWolff website in de gaten.

Tevens zal vanaf 18 november een ware DeWolff documentaire te zien zijn tijdens het Amsterdamse IDFA (International Documentary Festival Amsterdam). Vanaf het moment dat bekend werd dat onze Limburgse trots zou spelen op Pinkpop 2010 zijn ze gevolgd door een filmploeg die alles rondom de band op de gevoelige plaat heeft gelegd. Vanzelfsprekend betreft dit ook hun succesvolle optredens op Pinkpop, Lowlands en Sziget.

Het resultaat is een 80 minuten durende documentaire/film die tijdens IDFA in Tuschinski, Brakke Grond en Podium Mozaïek wordt getoond.

18 november – Tuschinski
24 november – Brakke Grond
25 november – Tuschinski
26 november – Podium Mozaïek

Voor meer informatie en tickets bezoek je deze website.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Festileaks feliciteert de mannen met deze mooie deal. Wij gaan er trouwens wel vanuit dat tussen het touren door de Pinkpop mainstage wordt aangedaan…

Geestelijk vader van de Festileaks-familie. Verzamelaar van vinyl en herinneringen. Geboren op Megaland. Droomt van een festivaldag met Radiohead, Arcade Fire, Sigur Rós én een reunie van Talk Talk.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.