Op komst: DeWolff – Letter God (A Few Words On Psychedelica)

537
DeWolff Group Shoot 2011

DeWolff is lekker bezig! Nadat afgelopen week hun documentaire werd gelanceerd tijdens IDFA, maken de mannen vandaag wereldkundig dat een waar collectors item op komst is. Vanaf 16 december is namelijk het hard cover boek “DeWolff – Letter God (A Few Words On Psychedelica)” verkrijgbaar.

In dit boek zijn alle – handgeschreven – songteksten terug te vinden van beide albums. Dit belooft al een aardig spektakel te worden getuige de documentaire. Hier was namelijk het verhaal te zien van de telefoon met slechts twee cijfers – jawel, de 8 en de min 3 – als bizarre inspiratie voor een van de songs. Tevens zijn in chronologische volgorde de mooiste foto’s van de aflopen drie jaar in het boek opgenomen.

Muzikaal gezien kom je ook aan je trekken. De liveshow op Lowlands is namelijk opgenomen en zal in het boek zowel op CD als op DVD zijn terug te vinden. Een ideale kans om die vlammende Alpha tent nog eens opnieuw te beleven.

Festileaks tipt de kerstman!

Geestelijk vader van de Festileaks-familie. Verzamelaar van vinyl en herinneringen. Geboren op Megaland. Droomt van een festivaldag met Radiohead, Arcade Fire, Sigur Rós én een reunie van Talk Talk.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.