The Black Keys, Korn en meer voor Oostenrijks Frequency FM4 festival

FM4 Frequency Festival crowd

Vandaag heeft de organisatie van het Oostenrijkse Frequency FM4 festival een aantal nieuwe namen naar buiten gebracht. Deze zomer zullen ook The Black Keys, KoRn, The XX, Glasvegas, The Subways, Kill It Kid, Fixers und Sigma te vinden zijn op het festival.

Het festival dat tegelijk valt met Lowlands en Pukkelpop had eerder al de volgende namen bekend gemaakt: The Cure, Enter Shikari, Milow, Placebo, MIA, Beatsteaks, Sportfreunde Stiller, Tocotronic, Kettcar, Casper, Kraftklub, Frittenbude, Saint Etienne, Parov stelar band, Magnetic man, Benga, Flux Pavilion, Andy C & MC GQ, Modestep live, Moguai, John B, Zombie nation live, Foreign Beggars, Breakage, The Sonic Cubes, Katzenjammer, Daughter, Zulu Winter, Modeselektor live and Camo & Krooked live.

Het is nog even afwachten, maar de kans is groot dat een behoorlijk deel van deze namen op zowel Pukkelpop als Lowlands zullen staan.