Imposante Theater en dans collectieven op Lowlands 2012

Lowlands Programma 2014
Lowlands Programma 2014

Lowlands heeft vandaag nieuwe namen naar buiten gevraagd voor het dans- en theaterprogramma. Lowlands 2012 belooft weer een beleving te worden waarbij jij je theatrale vingers kunt aflikken.

Eerder werd al het spectaculair te noemen eerste deel van het dans- en theaterprogramma bekendgemaakt, en zoals beloofd volgt er nu meer! Van moederliefde tot Pulp Fiction en van dansles naar zinderende passie, bier en testosteron, de Juliet heeft het allemaal.
Nachtgasten, dé theaterimprovisatiehit van het afgelopen seizoen, maakte speciaal voor Lowlands een fabeltastische bewerking van dé cultfilmhit Pulp Fiction. Begeleid door de Jan Groenteman Band zullen Boris van der Ham, Katja en Birgit Schuurman, Thijs Römer en Yorick Zwart geschiedenis maken!

Vijf mannen. Om hun verhaal te vertellen smijten ze hun lichaam in de strijd. Chicks For Money And Nothing For Free van Kopergietery en het KIP is een oefening in geluk en mannelijkheid, vol scheerschuim, bier en testosteron.

Jarenlang liet Conny Janssen Danst op Lowlands zien hoe dat moet: rauw, energiek en hemelbestormend dansen. Nu leert choreografe Conny Janssen het jóu, in een exclusieve Lowlandsworkshop: Leer Dansen met Conny Janssen op zaterdagochtend om 11u in de Bravo!

Tango is doordrenkt van emotie, passie, melancholie, verlangen en heimwee. Tango zindert. En zo ook het Internationaal Danstheater met hun voorstelling Mannen Van De Tango.

Krimpende economie, oplopende werkloosheid, het zijn barre tijden. Waaróm dan wel en hoe oneerlijk de crisislast verdeeld is, daarover gaat Will van het Onafhankelijk Toneel. Helder, feitelijk en zonder zelfbeklag. Met humor en zelfspot, want je moet wel altijd blijven lachen.

Iedereen heeft een moeder. Die van Gouden Kalf-winnaar Nasrdin Dchar (jeweettoch, van die speech) is Habiba, een Marokkaanse vrouw die in het Brabantse Steenbergen terechtkwam. Over haar gaat het door topscenariste Maria Goos geschreven Oumi.

Bron: Lowlands.nl

Check deze pagina voor het volledige overzicht van bevestigingen, geruchten en nieuws voor Lowlands 2012.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.