The Strokes bezig aan een nieuw studio album

617
The Strokes Group Shoot Black White 2012

Goed nieuws voor liefhebbers van The Strokes. Nadat eerder geruchten rondom een nieuw album door band en management de kop in werden gedrukt, lijkt het er dan toch van te komen. Een spiksplinternieuw juweeltje van de de Amerikaanse band is in de maak, als we de vader van gitarist Albert Hammond Junior mogen geloven.

Albert Hammond Senior geeft in een interview met NME aan dat zijn zoon wel degelijk bezig is om een nieuw album op te nemen met The Strokes. Volgens zijn zoon zijn ze bezig met het nieuwe album en worden er geweldige nummers geschreven. Ze zijn er zelfs intensief mee bezig. Mijn zoon belde me op en zei: “Pap, het is gewoon ongelooflijk waar we mee bezig zijn”.

Toen zijn vader vroeg of het een ander album zou gaan worden, gaf Albert Hammond Junior aan: “Het zullen andere nummers worden, maar The Strokes blijven The Strokes en zullen altijd The Strokes blijven”.

Wij Festileakers kunnen niet wachten en hopen natuurlijk om jullie snel blij te maken met de eerste leaks en bevestigingen voor het festivalseizoen 2013. We keep you posted!

Festileaks medewerker van het eerste uur. Kan niet begrijpen dat er anno 2016 festivals zijn zonder bar waar speciaal bier wordt geschonken. En dus deze zomer weer vrolijk naar Pukkelpop.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.