Stream het nieuwe Vaccines album en maak je eigen cover

Vaccines Group Shoot Black White 2011

Vanaf maandag ligt het nieuwe album van The Vaccines ‘Come Of Age’ in de schappen. Met dank aan 3voor12 is het album nu al online te streamen.

Een eerste luisterbeurt leert ons dat lange-halen-snel-thuis-kneiters als ‘Wreckin Bar’ en ‘Norgaard’ ontbreken. Toch klinkt het nieuwe schijfje lekker vertrouwd. Of dit betekent dat de mannen een waardige opvolger van het bejubelde ‘What Did You Expect From The Vaccines?’ hebben afgeleverd valt nog te bezien. Oordeel zelf.

Ter promotie van het album hebben The Vaccines ook een Facebook app gelanceerd waarmee je een customized album cover kan maken. Een absolute garantie voor creaties die je vrienden liever niet op Facebook terug zien. Doe er je voordeel mee!

Klik hier voor de app.

Happy Weekend!