ADE opent met documentaire “Dutch Influence” (trailer)

Dutch Influence Movie

Op 17 oktober opent het Amsterdam Dance Event met de documentaire “Dutch Influence”. Een documentaire over Nederlandse dj’s en de invloed op de dancemuziek. Dancemuziek is al jaren een belangrijk Nederlands exportproduct met o.a. de dj’s Tiësto, Armin van Buuren en sinds kort ook Afrojack. In de documentaire worden de dj’s gevolgd in Las Vegas, Ibiza, New York, London, Amsterdam en het grootste dance-evenement ter wereld: de “Miami Music Week”.

Op 17 oktober vindt de première plaats in Pathé Tuschinski, daarna draait de documentaire van 18 tot en met 21 oktober in Pathé City.

Tomorrowland Presents: Eric Prydz HOLO Logo

Tomorrowland Presents: Eric Prydz HOLO 2022

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 19-20 oktober 2022
Line-up
Eric Prydz
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.