Led Zeppelin laat cryptische “Five” verschijnen op Facebook pagina

Led Zeppelin Band

Op het internet gonst het momenteel van de geruchten rondom Led Zeppelin. De band heeft gisteren namelijk een cryptische “Five” op hun Facebook pagina laten verschijnen. De fans rollen over elkaar heen. Komt er een nieuwe album? De eerste vier, en ook meest succesvolle, albums van de band zijn namelijk genaamd I, II, III en IV. Veel fans hopen op een wereldtoernee, maar dat lijkt onwaarschijnlijk. Robert Plant zei zelf nog in 2011 tegen Rolling Stone Magazine:

I’ve gone so far somewhere else that I almost can’t relate to it…It’s a bit of a pain in the pisser to be honest. Who cares? I know people care, but think about it from my angle – soon, I’m going to need help crossing the street.

Het meest waarschijnlijke is een DVD versie van hun eenmalige concert in 2007, vijf jaar later dus. Er zal vast wel veel belangstelling zijn voor het concert. In 2007 waren er voor de 20.000 beschikbare kaarten wereldwijd ongeveer 20 miljoen aanvragen. Voor fans van het eerste uur was het destijds ook even slikken niet aanwezig te kunnen zijn, maar wel Britney Spears op de eerste rij te zien zitten.

De Tweet van Peter Mensch, Jimmy Page zijn manager, versterkt dit laatste gerucht alleen maar.

Maar wie weet? The Stone Roses zijn ook weer bij elkaar, alles kan!