Stel je wensenlijstje voor Sziget Festival 2013 samen

596
Sziget Programma 2014
Sziget Programma 2014

Het is weer die tijd van het jaar. De geruchtenmolen draait op volle toeren en de eerste headliners druppelen gestaag binnen bij de verschillende festivals. Het wordt dus ook weer hoog tijd dat bezoekers hun favoriete artiesten mogen invullen op de bekende wensenlijstjes. Dit in de hoop dat de organisatie van het festival ze weet te strikken voor de aankomende editie.

Ook het Sziget Festival geeft je voor de volgende editie weer deze mogelijkheid. Via de volgende link kan jij tien bands/artiesten aangeven die jij graag terug wil zien op Sziget 2013.

Voorgaande jaren stonden o.a. Placebo, The Killers, Prince, The Stone Roses en The Chemical Brothers op het hoofdpodium in Boedapest.

Uiteraard stellen we het ook op prijs als je je voorkeuren achterlaat middels onderstaande comment box. Wie mag volgens jou op het Sziget 2013 affiche staan?

Voor meer info over het Sziget Festival en tickets verwijzen we je door naar deze website.

Festileaks medewerker van het eerste uur. Kan niet begrijpen dat er anno 2016 festivals zijn zonder bar waar speciaal bier wordt geschonken. En dus deze zomer weer vrolijk naar Pukkelpop.