Video: Enter Shikari op Sziget 2013

Enter Shikari

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Enter Shikari op Sziget 2013.

Dit weekend is Festileaks op Paaspop te vinden. Hier volgen we, net als vorig jaar, onze weg tussen onder andere de Phoenix, Roxy en Jack Daniel’s Stage. Zo deden we gisteren nog een Witch Doctor’tje bij De Staat en staan we vandaag weer te genieten van de heerlijke muziek van Balthazar. Gisterenavond sloten we zwetend af met The Prodigy. Wie er eerder ook voor een wervelwind aan muziek zorgde was Enter Shikari. Zie hier het optreden dat ze in 2013 op Sziget gaven.

Enter Shikari

Enter Shikari is een Engelse rockband die in 1999 begon als Hybryd. Sinds 2003 heet de band Enter Shikari, de debuutplaat liet even op zich wachten en verscheen pas in 2007. Het laatste album The Mindsweep kwam vorig jaar uit en stond garant voor een flinke portie chaos op de festivalweides. Wie de band deze zomer wil zien zal een stukje moeten reizen, vooralsnog staan er in Europa alleen optredens in Zwitserland, Oekranië en Rusland op het programma.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneer knop hieronder!%CODE1%