Advertisement

Eerste fake doch interessante Coachella 2013 poster in omloop

Coachella crowd

Met iets minder dan 150 dagen tot aan de start van Coachella kan de geruchtenmolen weer langzaam worden aangeslingerd. Hét moment waarop ook de photoshoppers weer van zich doen spreken.

Het hoort er inmiddels wel een beetje bij. Gezien het feit dat het artwork van Coachella niet het meest moeilijke is om na te maken zijn elk jaar weer diverse neppe posters in omloop. Omdat de maker van onderstaande poster ontzettend goed heeft nagedacht over het programma willen we je deze toch niet onthouden.
Coachella Poster 2013 Fake
Uiteraard ontbreken de eerste twee zelfbevestigingen niet op de poster. Kill the Noise en Paul Kalkbrenner hebben namelijk reeds aangegeven aanwezig te zijn op Coachella 2013.

Ook is de gisteren bekend gemaakte samenwerking tussen Josh Homme en Trent Reznor al verwerkt door het presenteren van zowel Queens Of The Stone Age als Nine Inch Nails. Beide bands hebben een prominente plek op het affiche.

Dat geldt ook voor Thom Yorke’s soloproject Atoms For Peace. De maker van deze poster heeft de headlineplek op vrijdag meteen toebedeeld aan het pas geboren “broertje van Radiohead”.

Uiteraard is ook Daft Punk weer van de partij. De geruchten over een comeback zijn – zoals elk jaar – weer hevig en deze kan nog steeds niet worden uitgesloten. Wishfull thinking levert hen daarom net zo makkelijk een boeking als afsluiter van Coachella 2013 op.

Ook al is de poster fake, de maker heeft erg goed gekeken naar de huidige geruchten en ontwikkelingen. Al met al levert de poster ons daardoor een mooi overzicht van acts die kanshebber zijn voor boekingen op de grote festivals in 2013.

En ben eerlijk, dit geeft toch best een lekker gevoel?

Coachella Logo

Coachella 2025

Locatie
Verenigde Staten
Indio, Verenigde Staten
Datum 11-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen