Alles wat je (niet) hebt gemist op Coachella besproken in nieuwe Festivalpodcast

Courtesy of Coachella – Roger Ho @ Coachella 2017

Veel reuring in festivalland sinds de vorige Festivalpodcast. Twee weekenden Coachella en een kritiekstorm bij Down The Rabbit Hole zijn achter de rug. In deze nieuwe aflevering gaan we alles na wat er in de woestijn te zien was en meer.

Je hoort de volgende onderwerpen langskomen:

  • Veel te doen over de (inmiddels teruggedraaide) VIP kaarten van Down The Rabbit Hole. Was de kritiek terecht?
  • Heel! Veel! Coachella! We nemen je mee langs de beste shows van het grootste festival van Amerika, maar natuurlijk ook de dikke tegenvallers en andere opvallendheden. Inclusief veel muziek en dito knaldrang voor onze eigen festivalzomer.
  • De Bevrijdingsfestivals komen eraan! Maar waar naartoe? We pikken de beste lineups eruit.
  • En we blikken terug op Record Store Day inclusief veel platen om de komende tijd te luisteren!

Luister via Spotify

Doet de episode het niet? Probeer het door hier te klikken of zoek handmatig ‚ÄėFestivalpodcast‚Äô in je podcastapp.

Vind je het leuk? Abonneer je dan! Je checkt de show op Spotify of op Apple Podcasts.

De Festivalpodcast

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Festivalfanaten Julia, Judith en Jos komen elke twee weken samen om bij te kletsen over wat hen opviel in de wereld van festivals en live muziek. Van buckethats tot fannypacks, van mainstage tot dixieland en van timetable tetris tot bier: luister je mee naar dit plezier?

In de zomer word je meegenomen naar alle grote festivals van Nederland (en daarbuiten!). Tijdens de rest van het jaar worden de dikste line-ups gespot, de interessantste trends besproken en vooral veel lekkere muziek geluisterd om warm te lopen voor het festivalseizoen.

Dat doen onze hosts echter nooit alleen, want De Festivalpodcast is niks zonder de levendige community. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen! Bijvoorbeeld via de speciale Whatsapp-groep of via het Festileaks Festival Forum. Of kom langs bij de meet-ups op de festivals zelf!

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Burna Boy
Fred again..
Paolo Nutini
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.