dEUS en Bonnie Raitt voor Cactusfestival 2013

492
dEUS

Cactusfestival heeft met dEUS en Bonnie Raitt de eerste artiesten vastgelegd voor de eerstvolgende editie, zo maakte de organisatie bekend.

In 2012 maakte dEUS een succesvolle internationale tour, waarbij ze o.a. op Rock Werchter speelden. De groep besliste om hier in 2013 een verlengstuk aan te breien. Op zondag 14 juli sluit dEUS het 32ste Cactusfestival in Brugge af. In de intieme sfeer van het Minnewaterpark wordt het ongetwijfeld een festivalconcert waarbij de energie van het podium spat.

In 2012 zorgde John Hiatt voor een fel gesmaakt concert op Cactusfestival. In 2013 ontvangt Cactusfestival een ander monument van de Amerikaanse rootsrock. Na een tussenperiode van meer dan 7 jaar maakt Bonnie Raitt haar Europese rentree met een tour die haar op zaterdag 13 juli voor een exclusief concert langs Cactusfestival brengt.

Cactusfestival begint een dag eerder, op 12 juli 2013. Voor de openingsdag zijn nog geen namen bekend. “Aan de rest van het programma wordt hard verder gewerkt. We houden je op de hoogte!”, aldus de organisatie.

De voorverkoop voor het Cactusfestival 2013 gaat woensdag 12 december van start.

Geestelijk vader van de Festileaks-familie. Verzamelaar van vinyl en herinneringen. Geboren op Megaland. Droomt van een festivaldag met Radiohead, Arcade Fire, Sigur Rós én een reunie van Talk Talk.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.