Advertisement

Jacco Gardner eerste Nederlandse naam voor Rock Werchter

Jacco Gardner

Ook Nederland is komende zomer vertegenwoordigd op het Rock Werchter festival. Behalve de duizenden Nederlandse bezoekers zal Jacco Gardner op het festival optreden.

Dit werd bekend gemaakt in de uitzending van 3FM’s 3voor12 van 17 januari door Roosmarijn Reijmer. Een van onze trouwe volgers maakte ons hier alert op, waarvoor dank! Roosmarijn Reijmer op de radio: “Dit is ongetwijfeld informatie die ik zeker niet mag vertellen op de radio. Jacco Gardner die schijnt al een boeking binnen te hebben voor Rock Werchter in België.” Je kunt dit zelf terugluisteren op de website van 3FM in de negende minuut van het programma.

Het gaat hard met de 24-jarige Jacco Gardner. Zijn album ‘Cabinet of Curiosities’ ligt 11 februari in de schappen, maar nu al vallen de woorden als wonderkind en fenomeen te lezen. Hij is al opgepikt door onder andere NME, Pitchfork en The Guardian. OOR Magazine beschreef het in de afgelopen editie als volgt:

I’ve seen the future of psychedelic rock & roll and his name is Jacco Gardner!

Genoeg reden dus voor Rock Werchter dus om deze jongeman nu al te boeken en er zullen vele nationale en internationale boekingen gaan volgen.

Luister hieronder naar Jacco Garner’s ‘Clear the air’. Door het Engelse psychedelica-magazine Shindig uitgeroepen tot song van het jaar 2012.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen