Rock Werchter houdt woord; hier zijn de nieuwe namen!

Rock Werchter Programma 2013
Rock Werchter Programma 2013

Rock Werchter-baas Herman Schueremans kondigde twee weken geleden in de Kruitfabriek al aan eind januari met nieuwe namen te komen. Vandaag was het dan eindelijk zover.

Trek je joggingbroek aan en ga er eens rustig voor zitten. Rock Werchter 2013 verwelkomt officieel de volgende artiesten:

Allereerst bevestigt de organisatie de reeds officieus bekende boekingen van Alt-J en Sigur Ros.

Daar worden de volgende kakelverse namen aan toegevoegd: 30 Seconds to Mars, Airborne, Netsky, Jessie Ware, Bloc Party, Two Door Cinema Club, The Script, Phoenix, C2C, Richard Hawley, Graveyard, Disclosure, Django Django, A Day To Remember, Band Of Horses, Passenger, Asaf Avidan en Of Monsters and Men.

Airbourne en Netsky (live) op de Main Stage, Jessie Ware in de Marquee en Bloc Party en Sigur Rós in The Barn. Dat Volbeat en Green Day die dag op de Main Stage aantreden was reeds bekend gemaakt. Op vrijdag 5 juli vervoegen Two Door Cinema Club, The Script en Phoenix de eerder aangekondigde Kings of Leon en Blur op de Main Stage. C2C zorgt voor feest in de Marquee. En met Richard Hawley wordt de toon meteen goed gezet in The Barn. Voor zaterdag 6 juli was tot nog toe slechts één band gekend: Rammstein. Het programma wordt alvast aangevuld met Graveyard op de Main Stage, Disclosure in de Marquee en Django Django in The Barn. Depeche Mode en Editors zullen op zondag 7 juli Rock Werchter 2013 in grote stijl afsluiten. Maar voor het zo ver is, treden A Day To Remember, Band of Horses en Thirty Seconds to Mars op de Main Stage op. Nu al zeker voor de Marquee zijn Passenger en Asaf Avidan. Voor The Barn zijn Alt-J en Of Monsters and Men bevestigd.

Bovenstaande acts worden toegevoegd aan het toch al indrukwekkende rijtje van Rammstein, Blur, Green Day, Editors, Depeche Mode, Kings of Leon en Volbeat.

De kaartverkoop is inmiddels gestart en vanaf dit moment zal het ongetwijfeld hard gaan. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link. Voor 200 euro ben je er van 4 tot en met 7 juli bij. Een dagticket gaat voor 80 euro over de toonbank. Denk ook aan je campingticket. Een regular kampeerkaartje kost 18 euro, een XL versie 25 euro. Mocht je spaarpot nog niet leeg zijn dan attenderen we je ook op de drank- en eetbonnen die in de voorverkoop 10 eurocent per stuk goedkoper zijn. Dat scheelt toch al gauw… Ach, die rekensom laten we aan jezelf over.

Ben je tevreden met deze nieuwe namen? Wat vind je van het gehele programma tot dusver? Ben jij er dit jaar weer bij op de festivalweide? We willen het graag van je weten. Laat je een berichtje achter in de comment box?

Last but not least; blijf via Festileaks op de hoogte van de laatste Rock Werchter nieuwtjes en geruchten via deze link.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen