Advertisement

Dour Festival blijft met namen strooien

Dour Festival lightened

Traditiegetrouw brengt Dour Festival bijna wekelijks een rijtje nieuwe namen. Waar Pinkpop de bezoekers in één keer hoopt in te pakken met de bekendmaking van het hele affiche, gooit Dour het dus over een andere boeg.

Deze week is de eer aan de volgende negen groepen: The Vaccines, Klaxons, Darwin Deez, BRNS, Gold Panda, Petite Noir, Com Truise, Sinkane en Fauve. Een mooi lijstje met artiesten die de Dour bezoeker hopelijk zal bekoren. The Vaccines blijken dit jaar wederom een populaire festival act. Ze duiken inmiddels op verschillende affiches op, waaronder ook Pinkpop en Hurricane.

Dour zal volgende week wederom met nieuwe namen komen. Dit keer kunnen we verwachten dat het vooral Reggae gerelateerde bands zijn. De organisatie heeft eerder de komst van onder meer Mark Lanegan Band, Smashing Pumpkins, Amon Tobin, Skream and Sgt.Pokes en Funeral For A Friend bekend gemaakt.

Combi- en dagtickets (met of zonder camping) zijn op de website te koop aan dezelfde prijzen als vorig jaar. Ook de Festihuts zijn beschikbaar! Je kan ze vanaf nu reserveren via de website. Let op: de voorbije jaren was het Festivillage reeds maanden op voorhand uitverkocht. Heb je een voorkeur voor Flexhotels : deze zijn ook te boeken via de website.

Dour Festival Logo

Dour Festival 2024

Locatie
België
Dour, België
Datum 17-21 juli 2024
Line-up
The Blessed Madonna
Justice
Kaaris
Tickets Kopen