Zes nieuwe namen voor Dour’s Cannibal Stage en Last Arena

Dour

Dour Festival heeft zojuist een zestal hardcore en metal namen toegevoegd voor de Cannibal Stage en Last Arena. Converge, Torche, Terror, Length of Time, Funeral For A Friend en Skindred staan op de 25ste editie van het festival.

Met The Divinity Of Purpose, een album op maat geschreven voor moshpits en liveshows, zal het Amerikaanse Hatebreed de grond van het Plaine de la Machine à Feu doen daveren. En over energetische en levendige hardcore gesproken: de gekke Canadezen van Comeback Kid serveren hun brutale songs, geknipt voor brutale moshes.

Wat de punk betreft, presenteert Dour dé groep uit Pittsburgh: Anti-Flag . Zij maken reeds 20 jaar waar ze het best in zijn: pompende Amerikaanse street-punk met een stevige vuist. Voeg daar de bijtende, primitieve punk-rock van Danko Jones aan toe, en je krijgt een vuile, testosteronrijke rock’n’roll-line up.

Daarbovenop komt Mass Hysteria hun 20e verjaardag op Dour vieren. Als je reeds bekend bent met de geweldige kracht van hun live-shows, is het niet moeilijk de waanzinnige moshpits die ze zullen veroorzaken, in te beelden.

De Schotten van Bleed From Within , tenslotte, zullen met hun deathcore de liefhebbers van het genre genadeloos bij de kraag grijpen.

De komende dagen wordt er nog meer goed nieuws aangekondigd, dus stay tuned!

Tickets zijn hier verkrijgbaar aan dezelfde prijs als 2012. Geen zin om te kamperen? Denk eraan om op tijd je Festihut of Flexotel te boeken! Eet- en drankbonnen zijn vanaf nu te koop op de website.

Dour Festival Logo

Dour Festival 2024

Locatie
België
Dour, België
Datum 17-21 juli 2024
Line-up
The Blessed Madonna
Justice
Kaaris
Tickets Kopen