Nick Cave, Tame Impala en meer in Frankrijk tijdens Pukkelpop en Lowlands

Tame Impala

Het Franse festival La Route Du Rock heeft een aantal interessante namen bekend gemaakt. O.a. Nick Cave And The Bad Seeds en Tame Impala zullen deze zomer te vinden zijn in het Franse stadje St Malo.

Behalve Nick Cave And The Bad Seeds en Tame Impala spelen ook Local Natives, Hot Chip, Godspeed You Black Emperor, Moon Duo, !!! en Woods op La Route Du Rock deze zomer. Eerder werden o.a. Disclosure, Efterklang en Metz al bevestigd. Het vrij onbekende festival vindt plaats in de zelfde week als Pukkelpop en Lowlands, waardoor de zojuist genoemde namen erg interessant zijn voor beide festivals. Tame Impala is al bevestigd voor Lowlands.

Nick Cave And The Bad Seeds speelde onlangs op SXSW in Amerika een aantal nummers van het nieuwe album ‘Push The Sky Away’. De mannen spelen niet alleen in Frankrijk, ook o.a. Primavera Sound (Barcelona) en Optimus Primavera Sound (Porto) worden aangedaan. Nick Cave And The Bad Seeds kan tevens alleen op Lowlands nog spelen. De band heeft 15, 16 en 17 augustus al andere festivals op het programma.

La Route Du Rock is in verhouding met Pukkelpop en Lowlands een kleinschalig festival. Op eerdere edities waren o.a. The XX, Smashing Pumpkins, The Cure en Massive Attack headliner. Het festival vindt plaats tussen 15 en 17 augustus.