Rock Werchter gekozen tot beste festival

Rock Werchter Logo General

Rock Werchter is gisteren tijdens het International Live Music Conference gekozen tot beste festival. Het Belgische festival was samen met Cornbury (Verenigd Koninkrijk), Roskilde Festival (Denemarken), Exit (Servië) en Paléo Festival (Zwitersland) genomineerd voor de Arthur Award voor beste festival.

Het Belgische festival kreeg de award onder andere voor de goede organisatie en de indrukwekkende line-up. Het is de vijfde keer dat Rock Werchter deze award wint, iets waar met name organisator Herman Schueremans erg blij mee was: “Deze prijs onderstreept opnieuw welke faam Rock Werchter geniet op wereldschaal”.

Rock Werchter wordt dit jaar van 4 tot en 7 juli gehouden in het Belgische dorpje Werchter. Ook dit jaar is de line-up al indrukwekkend te noemen met namen als Green Day, Rammstein, Blur, Kings of Leon, Depeche Mode en Editors op het programma.

Er zijn nog kaarten te koop voor het festival. Voor 200 euro heb je een combiticket voor alle 4 de dagen. Voor een dagkaart betaal je 80 euro. Deze prijzen zijn exclusief de camping tickets die beginnen bij 18 euro per persoon voor het hele weekend.

Blijf via Festileaks op de hoogte van de laatste Rock Werchter nieuwtjes en geruchten via deze link.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen