“Tame Impala heeft extra Lowlands kaartjes al verdeeld”

Tame Impala

Via Twitter ontvingen we een tip die erop wijst dat de komst van Tame Impala naar Lowlands reeds beklonken is. Gitarist Dominic Simper zou de extra tickets al hebben vergeven aan zijn Nederlandse vriendin.

De band is op dit moment bezig met een Amerikaanse tour. In augustus – ten tijde van Lowlands – is Tame Impala in elk geval in Europa. Op 14 augustus staat de band namelijk in Zurich, op 17 augustus in het Franse Saint Malo. Wat dat betreft past Lowlands perfect in het schema.

Onze bron weet te melden dat twee extra toegangstickets die de band heeft gekregen bij hun boeking vergeven zijn aan de Nederlandse vriendin van Dominic Simper. Gezien de op dit moment bekende informatie is de komst van Tame Impale naar Lowlands – en wellicht ook Pukkelpop – allesbehalve een ondenkbare gedachte.

De band bracht vorig jaar met ‘Lonerism’ een alom gelauwerde opvolger van het eveneens goed ontvangen debuut ‘Innerspeaker’ uit 2010. In het jaar van het debuutalbum stond Tame Impala al op Lowlands. De Charlie tent die toen werd aangedaan zal gezien het succes van de band ongetwijfeld worden vervangen door een grotere stage. De Grolsch lijkt wat dat betreft een logische vervolgstap.

De Lowlands organisatie komt deze maand met nieuwe namen. Wellicht dat de Australische band daarvan onderdeel is. Tot dat moment kunnen we helaas niet meer dan spreken over een fors gerucht dat is gebaseerd op een enkele bron en gezond verstand. Wordt vervolgd!

Lowlands Logo

Lowlands 2025

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 15-17 augustus 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen