Rock Werchter: Dagtickets voor vrijdag 5 en zaterdag 6 juli uitverkocht

Rock Werchter Programma 2015

Nadat de volledige affiche van Rock Werchter werd aangekondigd volgde een rush op de aankoop van festivaltickets. Resultaat: de dagtickets voor vrijdag 5 en zaterdag 6 juli zijn nu helemaal uitverkocht! Ook de voorraad combitickets voor Rock Werchter slinkt zienderogen.

Wie de volle 4 dagen van Rock Werchter wil genieten, koopt best snel een ticket! Voor donderdag 4 juli zijn er momenteel nog voldoende dagtickets beschikbaar. Onder andere Green Day, Vampire Weekend, Bloc Party, Sigur Rós, The National en Netsky (die afgelopen weekend nog de Lotto Arena in Antwerpen op zijn kop wist te zetten) geven die dag present. Niet te missen dus!

Rock Werchter 2013 vindt plaats van donderdag 4 juli tot en met zondag 7 juli in Werchter. Vier dagen lang is in het Festivalpark het beste van nu te zien en te horen op drie podia. Gevestigde waarden, helden van vroeger en nu en de grote namen krijgen -naar goede gewoonte- hun stek op de Main Stage. De Marquee focust op elektronische muziek in al zijn dansbare vormen op vrijdag en zaterdag. Op donderdag en zondag wordt de programmatie daar met aanstormend talent, intieme(re) optredens en dance beats in de late uren ingevuld. In The Barn is het een fijn weerzien met bekende namen maar evengoed is het de plaats om de helden van morgen te ontdekken. De betere concertzaal op een festival.

Rock Werchter programmeert overtuigd over genres heen. Dat wordt gesmaakt. Over de vier festivaldagen heen vonden in 2012 zowat 140.000 (unieke) festivalgangers uit alle mogelijke windstreken de weg naar een op voorhand uitverkocht festival. Het festival is een meermaals bekroonde, internationale topper. Afgelopen maand mocht Rock Werchter voor de 5de keer reeds de ILMC Arthur Award, een prestigieuze sectorprijs, voor ‘Beste Festival’ in ontvangst nemen.

De volledige line-up kan hier geconsulteerd worden. Momenteel wordt de laatste hand aan het uurschema gelegd dat zeer binnenkort bekend gemaakt zal worden.

Ticketinfo

Tickets voor Rock Werchter 2013 zijn verkrijgbaar via www.proximusgoformusic.be. De ticketverkoop loopt als een trein. Dagtickets voor vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli zijn niet meer beschikbaar.

Klik hier voor gedetailleerde ticketinfo.

Meer info: www.rockwerchter.be

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen