The Gaslight Anthem en meer voor Sziget

Sziget Island of Freedom

Er zijn weer enkele namen toegevoegd aan de line-up voor het Sziget Festival dit jaar. De officiële Facebookpagina maakte de komst bekend van The Gaslight Anthem. Via andere officiele facebookkanalen van Sziget kwamen er nog meer namen onze kant op.

Zo maakte Sziget UK bekend dat John Digweed, Guy J en Jozif op het festival staan. Sziget Frankrijk deed een duit in het zakje met de bekendmaking dat Chuckie naar Sziget komt.

Dat zijn weer enkele leuke toevoegingen aan de line-up van het festival dat plaatsvindt van 5 t/m 12 augustus. Een combi-ticket voor het Hongaarse festival kost vandaag nog €169,-. Ben dus snel, vanaf 6 mei (morgen dus) zullen de tickets €199,- kosten. Voor het hele programma en meer info over het festival ga je naarwww.szigetfestival.nl. Hieronder even een voorproefje van The Gaslight Anthem live at Lollapalooza vorig jaar.

Sziget Logo

Sziget 2023

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 9-14 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Bas Hendriks

Co-founder Festileaks.com. Pinkpop. Rock Werchter. The National, Radiohead, The Rolling Stones, Afghan Whigs, Placebo. Danish Audiophile Loudspeaker Industries. Deep house. Limburg. Liefde voor Amsterdam. Mr. November. Where Is My Mind?

Meer van Bas