Rock Werchter komt met vierde podium

Herman Schueremans, de organisator van Rock Werchter, heeft aangegeven dat er volgend jaar een vierde podium op het festival komt. Dit vertelde hij aan het Belgische radiostation Studio Brussel.

Schueremans zegt na overleg met alle overheden te kunnen hebben besluiten dat er een vierde podium kan komen voor de jubileum editie van 2014. Ook geeft hij aan dat de kans groot is dat 4 podia het maximum aantal blijft; “Ik denk dat we het dan best houden op vier podia. Zo kunnen we de trends en de vibes en alles wat er leeft wel brengen, maar creëren tegelijkertijd een situatie dat de mensen, wanneer ze naar huis gaan, toch nog weten wie ze gezien hebben.”

Sinds de komst van The Barn vorig jaar, kent Rock Werchter 3 podia. Naast de main stage en The Barn, is er sinds dit jaar CluB C dat de plek gaat innemen van een verouderd en versleten Pyramid Marquee. In het zelfde interview bij Studio Brussel gaf Schueremans ook aan dat de capaciteit van The Barn verhoogd zal worden naar 15.000 en dat er in de nieuwe CluB C 10.000 mensen gaan passen.

Beluister het volledige interview met Herman Schueremans hier.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen