Sziget maakt tijdschema bekend, Kees van Hondt ook van de partij

650
Sziget Programma 2014
Sziget Programma 2014

De organisatie van Sziget heeft zojuist een voorlopig tijdschema op haar site geplaatst. Opvallende aanwezige tussen de reeds bevestigde namen is die van Kees van Hondt.

Na een periode van relatieve stilte vanuit het Sziget-kamp, meldde de organisatie vandaag via Facebook dat het voorlopige tijdschema voor het festival online staat op de Hongaarse versie van de site. Veel nieuws viel hier niet aan te ontdekken, behalve één feestelijke uitzondering: de terugkeer van de ‘Minister van Feest’ op Sziget!

Aangezien zijn komst nog niet eerder bekend was gemaakt, is de naam van Kees van Hondt een opvallende. Het is voor hem niet de eerste keer dat hij Boedapest aandoet. In 2011 stond Kees met zijn pan-Europese dijenkletsers ook al op het Hongaarse festival.

De gehele indeling van het festival is hier te vinden. Hierbij moet wel worden opgemerkt dat het nog om een voorlopige versie gaat. Ook ontbreekt de naam van The Gaslight Anthem nog op zondag op de mainstage, terwijl zowel de band als de organisatie het optreden eerder al bevestigde.

Kees van Hondt, de enige minister die wel werkt deze zomer, hieronder hard aan het werk op Sziget in 2011.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Festileaks-veteraan met een groot muziekhart. Droomt ervan om The Strokes en Neil Young in 2019 op de festivalweide te zien.