Advertisement

Major Lazer vervangt Neil Young op Pukkelpop

Pukkelpop vlaggen

Na een lange zoektocht langs alle muzikale wegen is de Pukkelpopaffiche op vrijdag opnieuw verstevigd. Major Lazer komt naar Pukkelpop op vrijdag 16 augustus.

Het knotsgekke collectief rond Diplo speelde in 2012 een knaller van een show in Kiewit en deed dat feestje later nog eens over in de AB, op I Love Techno en Rock Werchter. “Belgium is always very special for us.”, wist bezieler Diplo nog te zeggen op Studio Brussel en daarom maakt de groep ontzettend graag een tussenstop op de Pukkelpopweide tijdens hun korte Europese festivaltournee.

Verwacht je aan een extreem zotte show vol energie en stevige hits als ‘Get free’, ‘Bubble butt’ en ‘Watch out fort this (Bumaye)’. Major Lazer speelt als vierde act op de Main Stage van 16u40 tot 17u40.. Hierdoor schuiven Fun., Skunk Anansie en Eels een spotje hoger op de affiche. Ook in het uurschema van de Club op vrijdag zijn enkele wijzigingen gebeurd.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen