Arcade Fire hint naar Glastonbury show

Arcade Fire Group Shoot 2010

Win Butler, de frontman van Arcade Fire hint naar een optreden op Glastonbury tijdens een interview met BBC’s radio 2 dj Jo Whiley.

Butler geeft in het interview aan dat Arcade Fire niet zomaar overal wil gaan optreden deze zomer: “Als we een show boeken dan is het omdat we daar willen staan“, aldus Butler. Wanneer hem werd gevraagd of ze terugkomen naar het Verenigd Koninkrijk geeft Butler als antwoord dat er “een speciale ervaring” komt. De dj vroeg of hij een hint wilde geven, dit kwam dat min of meer neer op het volgende.

“Get your wellies ready”

Gezien het feit dat Glastonbury wel eens in één grote moederpoel veranderd lijkt ons dit een wel heel duidelijke knipoog. De laatste keer dat Arcade Fire op Glastonbury stond was in 2007. De editie van 2014 vind plaats van 25 tot en met 29 juni en is al uitverkocht. De geruchten gingen al langer nadat Arcade Fire voor verschillende festivals werd bevestigd, waaronder bijvoorbeeld Lollapalooza in Zuid-Amerika, Primavera Sound (Spanje), Northside (Denemarken) en Hurricane/Southside (Duitsland).

Staan de heren op Glastonbury en misschien voor de Nederlanders nog belangrijker: Komen ze ook een Nederlands festival aandoen deze zomer? Wij zetten in ieder geval hoog in op Best Kept Secret. Wie doet er mee?

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Paolo Nutini
Disclosure
Justice
Tickets Kopen