Leak of Hoax? De line-up van Rock am Ring / Rock im Park

1022
Rock Am Ring Live

De organisatie van Rock am Ring / Rock im Park lijkt nog even de tijd te willen nemen om met hun “four aces” naar buiten te treden. Er is inmiddels wel sprake van wat minder officiële berichtgeving.

In een Facebook-comment op de Rock Am Ring pagina dook onderstaande printscreen op. Is dit de echte line-up of heeft iemand zich afgelopen weekend moe gemaakt met Photoshop? In ieder geval staan hier wel wat namen tussen die veel op de diverse geruchtenlijstjes voorkomen, waaronder die van Pinkpop…

Line-up1

Op ons forum wordt er in ieder geval flink over gediscussieerd in het Pinkpop 2014 topic.

Co-founder Festileaks.com. Pinkpop. Rock Werchter. The National, Radiohead, The Rolling Stones, Afghan Whigs, Placebo. Danish Audiophile Loudspeaker Industries. Deep house. Limburg. Liefde voor Amsterdam. Mr. November. Where Is My Mind?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.