Main Square bevestigt komst van Alice In Chains en meer

De Franse radiopresentator Zegut heeft wederom goed voorspeld. Alice In Chains, Ghost en Mastodon staan deze zomer op het Main Square festival. Alle drie zullen donderdag 3 juli te zien zijn in Frankrijk.

Dit is tevens een interessante ontwikkeling voor Rock Werchter. Het gerucht gaat namelijk dat twee van de drie bands door Rock Werchter op zuster-festival Main Square zijn gezet. Het gaat hier om Mastodon en Ghost die beide touren met Metallica, headliner van Rock Werchter. Alice In Chains lijkt volgeboekt te zijn tijdens het Belgische festival. De band is alleen de zaterdag 5 juli nog vrij. Hiermee kan dus, voor de Belgen, een dunne streep door de drie ‘hardere’ namen worden gezet.

Naast Alice In Chains, Mastodon en Ghost bevestigde het Franse festival eerder al de komst van The Black Keys, Franz Ferdinand, Skrillex, Imagine Dragons, Gesaffelstein, Triggerfinger, Stromae, MGMT, Disclosure, David Guetta, -M- en Bakermat. Wil jij de drie nieuwe bekendmakingen niet missen en dus naar Main Square? Dan kan je hier terecht voor meer informatie over het festival, de line-up, de kaartverkoop e.d.