Justice, Damian Marley en meer naar Main Square 2018

Main Square Festival heeft weer een blik nieuwe namen opengetrokken. Onder andere Justice en Damian Marley zijn bevestigd voor het Franse festival.

De nieuwe worp bevat naast deze namen nog 9 andere namen. Ook Roméo Elvis, Pleymo, Boris Brejcha, Nothing But Thieves, X Ambassadors, PVRIS, Kid Francescoli, THE HUNNA en Black Foxxes zijn aangekondigd.

Eerder maakte de organisatie de komst van onder andere Queens of the Stone Age, Oscar and the Wolf, Jamiroquai en Depeche Mode bekend. Main Square deelt traditioneel veel namen met Rock Werchter, wat in hetzelfde weekend plaatsvindt. Veel van deze namen zijn dus automatisch een kanshebber voor Rock Werchter 2018.

Justice

De mannen van Justice gaan volgend jaar op tournee! Het duo achter hits als ‘D.A.N.C.E.’, ‘Civilization’ en ‘Genesis’ is een graag geziene gast op de festivals en was in het verleden te zien op Rock Werchter, Dour, Roskilde en Sziget. Vorig jaar maakten de heren al een rondje langs de festivals. Zo speelden ze op Colours of Ostrava en Bilbao BBK Live. Daarnaast maakte de electronische band remixes voor Franz Ferdinand, MGMT en Soulwax.

Main Square Festival 2018

mainsquare

Main Square Festival 2018 vindt plaats op 6, 7 en 8 juli in het stadje Arras in Frankrijk. Het festival wordt ook wel het kleine broertje van Rock Werchter genoemd. Veel acts zijn op zowel het Belgische, als het Franse festival te vinden. Onder andere Depeche ModeQueens Of The Stone AgeJamiroquai en Liam Gallagher zijn al bekendgemaakt voor het festival. Bekijk de website voor meer informatie.

Main Square Festival Logo

Main Square Festival 2023

Locatie
Frankrijk
Arras, Frankrijk
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Damso
Orelsan
Macklemore
Damso, Orelsan, Macklemore +34 meer
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.