Oscar & The Wolf, Liam Gallagher en meer naar Main Square Festival 2018

Oscar and the Wolf
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Main Square Festival heeft weer een blik nieuwe namen opengetrokken. Onder andere Oscar & The Wolf en Liam Gallagher zijn bevestigd voor het Franse festival.

Maar Oscar & The Wolf en Liam Gallagher zijn niet de enige nieuwe namen. De nieuwe worp bevat nog 12 namen, te weten: BB Brunes, Feder, Girls in Hawaii, Gojira, IAM, Loic Nottet, Nekfue, Paul Kalkbrenner, Portugal. The Man, The Blaze, The Breeders en Wolf Alice.

Eerder maakte de organisatie de komst van Queens of the Stone Age en Depeche Mode bekend. Main Square deelt traditioneel veel namen met Rock Werchter, wat in hetzelfde weekend plaatsvindt. Veel van deze namen zijn dus niet ondenkbaar voor het Vlaamse festival.

foto van Main Square Festival.

Oscar & The Wolf

strange entity

Oscar & The Wolf is de Belgische groep rond zanger Max Colombie. Het afgelopen jaar is de band druk bezig geweest in de studio en met resultaat: het nieuwe album Infinity werd eind september uitgebracht! Voor die tijd was Oscar & The Wolf al op vele festivals te vinden. De band stond afgelopen jaar onder meer op Rock WerchterDown The Rabbit Hole en Lokerse Feesten. Het nieuwe materiaal, waaronder single Breathing, gaan we komende zomer ongetwijfeld terughoren. Haal je dansschoentjes maar vast uit de kast, want stilstaan bij Colombie en co. is verrekte lastig.

Main Square Festival 2018

mainsquare

Main Square Festival 2018 vindt plaats op 6, 7 en 8 juli in het stadje Arras in Frankrijk. Het festival wordt ook wel het kleine broertje van Rock Werchter genoemd. Veel acts zijn op zowel het Belgische, als het Franse festival te vinden. Onder andere Depeche Mode, Queens Of The Stone Age en Liam Gallagher zijn al bekendgemaakt voor het festival. Bekijk de website voor meer informatie.