Editors, Martin Garrix en meer naar Main Square Festival 2019

Pinkpop 2018 - Editors
Foto: Hub Dautzenberg

Het Franse Main Square, dat vaak overlapping kent met Rock Werchter, deelt vandaag de eerste namen. Onder andere Editors, Macklemore en Martin Garrix spelen in Arras.

Daarnaast geven ook Christine and the Queens, Bring Me the Horizon, Cypress Hill, DJ Snake en Ben Harper & the Innocent Criminals acte de présence tijdens Main Square. Check alle bevestigingen hier:

https://www.facebook.com/mainsquarefestival/posts/10155750002830918

Het Franse festival vindt een week na Rock Werchter plaats en de festivals kennen vaak overlap. Dit jaar spelen onder andere Bring Me the Horizon en Macklemore op beide festivals. De nieuwe bevestigingen van Main Square zijn hierdoor automatisch kanshebber voor Rock Werchter.

Editors

Photo: Rahi Rezvani

De vijfkoppige Engelse rockband Editors vindt zijn oorsprong in het jaar 2002. In 2005 verscheen het eerste Editors album, The Back Room, met als grote hitsingle ‘Munich’. Dertien jaar en zes albums later is de Britse band niet meer uit het festivalcircuit weg te denken. Met de tour rond hun zesde en meest recente studioalbum Violence kun je al zien in Antwerpen en Amsterdam. In 2018 stonden de mannen onder meer op Ejekt FestivalPinkpop en TW Classic.

Main Square Festival 2019

mainsquare

Main Square Festival 2018 vindt plaats op 5, 6 en 7 juli in het stadje Arras in Frankrijk. Het festival wordt ook wel het kleine broertje van Rock Werchter genoemd. Veel acts zijn op zowel het Belgische, als het Franse festival te vinden. Onder andere Depeche ModeQueens Of The Stone Age en Liam Gallagher speelden vorig jaar op het festival. Voor de komende editie zijn onder andere Martin Garrix, Editors en Macklemore gestrikt voor optredens. Bekijk de website voor meer informatie.

Main Square Festival Logo

Main Square Festival 2023

Locatie
Frankrijk
Arras, Frankrijk
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Damso
Orelsan
Macklemore
Damso, Orelsan, Macklemore +34 meer
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.