Wireless Festival boekt o.a. Kanye West, Drake en Bruno Mars

Het Britse Wireless Festival heeft zojuist haar eerste lading namen bekend gemaakt. Headliners van het festival zijn niemand minder dan Kanye West, Drake en Bruno Mars.

Het festival heeft dit jaar de crème de la crème van het hip-hop genre weten te strikken. Naast grootheden Kanye West, Drake en Pharrel Williams zijn ook rappers OutKast, A$AP Ferg, Chance The Rapper, Iggy Azelea, Angel Haze, Wiz Khalifa, Earl Sweatshirt en Azealia Banks van de partij. Overige namen zijn Basement Jaxx, Ella Eyre, Rudimental, Pretty Lights, Ellie Goulding, John Newman, Clean Bandit, Salt N Pepa en Neon Jungle.

Ieder jaar delen Rock Werchter en Wireless, mede doordat de festivals gelijktijdig plaatsvinden, een aantal namen. Zo stonden vorig jaar o.a. Jessie Ware, Frank Ocean, John Legend en Ke$ha op beide affiches. Dit jaar delen beide festivals al de naam van Ellie Goulding. Wil jij naar het Wireless Festival? Dan kan je hier terecht voor meer informatie over de line-up, de kaartverkoop e.d.