Advertisement

Lowlands boekt The National, London Grammar en meer

The National Group Shoot Black White 2012

Het Nederlandse festival Lowlands, dat voor het eerst sinds lange tijd haar tickets nog niet heeft uitverkocht, maakte vandaag acht gloednieuwe namen bekend. Zo staan The National, London Grammar en Flume op het festival.

Naast deze artiesten staan ook Gui Boratto, Kaytranada, Bring Me The Horizon, Carolina Chocolate Drops en Brody Dalle op het programma van Lowlands. Deze bevestigingen zijn grote kanshebbers voor Pukkelpop. Eerder bevestigde het evenement de komst van o.a. Skrillex, Queens Of The Stone Age, Imagine Dragons, Mando Diao, Fink en The Cat Empire.

Lowlands vindt dit jaar plaats van 15 t/m 17 augustus in Walibi te Biddinghuizen. Wil jij dit jaar dit populaire festival? Dat kan nog. Voor een combi-ticket betaal je €195,-. Voor meer informatie over de line-up, kaartverkoop e.d. klik hier.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.