John Newman en Truckfighters op Pukkelpop

Het regent zelfbevestigingen voor Pukkelpop. De eerste namen worden maandag pas bekend gemaakt, maar toch weten wij al een aardig rijtje namen te bevestigen. Vandaag bevestigden John Newman en Truckfighters hun plek op de affiche van Pukkelpop.

John Newman, de zanger die groot werd door hit ´Feel The Love´ met Rudimental, zal spelen op vrijdag 15 augustus. Zo staat het in ieder geval gepland op zijn tourschema. Truckfighters maakte in een interview met Webzine Festivalblog bekend op het Belgische festival te zullen staan.

Deze 2 leaks sluiten aan bij Queens Of The Stone Age, Dirtyphonics, Tensnake, James Holden en Actress. Pukkelpop vindt dit jaar plaats van 14 tot en met 16 augustus op gebruikelijke festival-weide in Hasselt. Vorig jaar boekte het festival o.a. Eminem, The Prodigy, (een gecancelde) Neil Young & The Crazy Horse, The XX, Franz Ferdinand en Kendrick Lamar. Kaarten voor het festival zijn nog niet te verkrijgen. Vorige week kondigde Pukkelpop aan dat maandag de eerste lading namen zal verschijnen.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen