Advertisement

Lowlands update: kleine leaks en nieuwe geruchten

Het is al een tijdje stil rondom Lowlands, maar gelukkig waren er de afgelopen weken een aantal artiesten die hun komst niet langer voor zich konden houden. Hoog tijd voor een kort overzicht van de recente leaks dus!

Onze collega’s van Lowlove kwamen achter de leaks van een aantal artiesten, waaronder dj Kutmah. Verder was ook korte tijd de komst van Inc. en Pierce Brothers online te lezen, maar deze berichten zijn inmiddels weer verwijderd.

Verder maakten de laatste tijd een aantal festivals die in dezelfde periode plaatsvinden nieuwe namen bekend. Onder andere Pukkelpop, FM4 Frequency en Reading/Leeds brachten nieuwe bekendmakingen naar buiten.

Het blijft dus vooralsnog relatief stil vanuit Biddinghuizen, zeker op het gebied van de wat ‘grotere’ namen. Stilte voor de storm? Jij mag het zeggen. Op ons forum kun je vrolijk verder speculeren over al dan niet bevestigde artiesten voor Lowlands 2014.

Lowlands vindt dit jaar plaats van 15 t/m 17 augustus te Biddinghuizen. In tegenstelling tot eerdere edities was het festival dit jaar niet direct uitverkocht, er zijn nog tickets beschikbaar. Voor een combi-ticket betaal je €195,-. Voor meer informatie over de line-up, kaartverkoop e.d. klik hier.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.