Outside Lands 2014: Kanye West, Tom Petty, Flaming Lips, Arctic Monkeys e.a.

Outside Lands heeft vanmorgen haar gehele programma voor aankomende zomer prijsgegeven. En da’s niet mis! Kanye West, Tom Petty and The Heartbreakers, The Flaming Lips, Arctic Monkeys, The Killers, Death Cab For Cutie en vele andere mooie acts zijn aangekondigd.

Van 8 tot en met 10 augustus is San Francisco, California de place to be om de namen op onderstaande poster te aanschouwen:

Outside Lands 2014 Poster

Op de affiche staan interessante namen welke nog niet of nauwelijks zijn aangekondigd voor de Europese festivals. Mocht je nog een zoek zijn naar een vakantiebestemming, dan kan dit festival zomaar je ‘golden boy’ zijn.

Outside Lands huisvest dagelijks 40.000 tot 60.000 bezoekers. Tickets zijn vanaf 10 april hier verkrijgbaar. Met een beetje geluk sla je dan voor 255 dollar je slag.