Festivalconcert van deze week: Gorillaz op Outside Lands 2017

Gorillaz

Voor het festivalseizoen van 2018 zijn de nodige potentiële headliners al genoemd. Vol trots mogen we zeggen dat Gorillaz hier ook tussen zit. Zo heeft Estéreo Picnic de band al weten te strikken. Naast dit festival wordt verwacht dat er nog meer festivals zullen volgen. Het festivalconcert van Gorillaz op Outside Lands 2017 geeft je alvast een voorproefje wat jij kan verwachten van hun show.

Volgens velen zijn de shows van Gorillaz een magische belevenis. Het heeft maar liefst 6 jaar geduurd voordat de band kwam met nieuw werk. Humanz is afgelopen april uitgebracht en heeft bij veel liefhebbers de hartjes sneller doen kloppen. Het is dus zeker niet gek dat veel festivalgangers hopen op een festivalshow in Nederland en/of België.

Jammer genoeg is de festivalzomer nog een eind weg, maar niet getreurd, de band is al eerder live te zien! Er zijn nog steeds een paar kaarten beschikbaar voor het concert in de Ziggo Dome. Duurt ook dit nog te lang of weet je nog niet of je wel wil gaan? Geen probleem, je kan in de tussentijd genieten van het prachtige concert van Gorillaz op Outside Lands 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=yPy2ea8Lip0&t

Gorillaz

De band rond frontman Damon Albarn begon in 1998. Met nummers als ‘Feel Good Inc.’ en ‘Clint Eastwood’ wist Gorillaz zich snel op de kaart te zetten. Na vier studioalbums en talloze samenwerkingen met diverse artiesten hoorden we een tijdje niets. Na een tussenpauze van zes jaar was daar de album release van het vijfde Gorillaz album Humanz. Meteen volgden plannen voor een tour en nog meer nieuws: een verrassingsalbum!