Slash en Aerosmith bevestigen ‘Let Rock Rule’-tour

Rocklegende Slash en rockband Aerosmith gaan deze zomer samen op tournee. De krachten worden gebundeld tijdens hun aanstaande ‘Let Rock Rule’-tour

Deze unieke samenwerking tussen beide grote rocknamen werd afgelopen dinsdag bekend gemaakt op een persconferentie in de Whiskey A Go Go-club in Los Angeles. Hierna volgde een kort gezamenlijk optreden. De tour bevat twintig optredens in de Verenigde Staten en Canada, helaas wel een eindje weg dus. Het eerste concert vindt plaats op 10 juli in New York, het laatste op 12 september in Canada. Live Nation is de exclusieve promotor van deze tour. Zij hebben aangegeven nog een tweede set data toe te voegen aan deze tour, maar het is nog niet bekend waar en wanneer deze gaan shows gaan plaatsvinden.

Wat wel duidelijk is, is dat beide partijen er naar uit kijken. Zo zegt Steven Tyler, frontman van Aerosmith, het volgende: “Ik kijk ernaar uit om een rel te veroorzaken en de zalen te laten ontploffen. Dat kan niet missen samen met Slash. Het is een win-win voor ons beiden.” Ook Slash kijkt er naar uit: “Aerosmith is een van mijn favoriete bands aller tijden en één van de grootste rockbands ter wereld. Het is een eer voor mij om samen met hen op tournee te gaan.”

Ondertussen werkt Slash aan zijn derde soloalbum, wat de opvolger is van ‘Apocalyptic Love’ uit 2012. De producer van dit derde album is Michael Baskette. De releasedatum is nog niet bekend.

Aerosmith is deze zomer ook zonder Slash te zien in Europa. Benieuwd waar de de mannen spelen? Kijk dan even op de website van de band.