Advertisement

Slash in april 2024 naar Ziggo Dome

Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators

Slash, de iconische gitarist van Guns N’ Roses, kondigt een wereldtour aan met Myles Kennedy & The Conspirators. Amsterdam staat 9 april 2024 op de planning, in de tour die tot nog toe door 21 landen reist.

Volgend jaar zal Slash met zijn band Myles Kennedy & The Conspirators de wereld rondtrekken. Van januari tot en met eind april zal hij Zuid-Amerika, Japan en Europa afreizen. Op dinsdag 9 april 2024 staat hij in de Ziggo Dome, Amsterdam. Tickets zijn nu te koop via Ticketmaster.

Bezoekers van Graspop 2023 zijn pas net bekomen van het tegenvallende optreden van Guns N’ Roses in Dessel. Toch hoeven zij nu niet direct bang te zijn voor weer een tegenvallende show met Slash. De stergitarist was namelijk gewoon weer in vorm, en zorgde zo voor een lichtpuntje in de show.

Europese festivals?

Wie een blik werpt op de tours die Slash tot nog toe gespeeld heeft, zal het opvallen dat zijn tours altijd ten minste twee Europese ‘legs’ bevatten. Tussendoor pakt de virtuoos nog wat andere werelddelen mee, om weer terug te keren in Europa. Zo weet hij in zijn tours zowel Europese concerten als festivals te spelen. Goede kans dus dat er aan deze tour nog data worden toegevoegd.

Met de verwachting dat Slash eerst nog een ander werelddeel meeneemt, lijkt augustus logischer dan juni voor een tweede Europees deel van de tour. Mogelijk zien we dus binnenkort Slash verschijnen op de line-up van Alcatraz 2024, die onlangs al 50 namen bekendmaakte. Toch is de kans dat Slash volgende zomer afreist naar Graspop 2024 niet helemaal weg. Wie zegt dat de Amerikaan niet gewoon een langer verblijf in Europa plant?