Nieuwe namen: “Een beetje Tenacious D” op Pukkelpop 2014

Er is geen reden om stil te zitten op deze Pukkelpopeditie. De volgende reeks nieuwe namen bevat alles van onversneden pop over broeierige soul tot badass rock ’n roll. Kiesza, The Kyle Gass Band, Redlight, Bo Saris, Glass Animals zijn namelijk toegevoegd aan de affiche. Ha!

Het nieuwe housey popfenomeen Kiesza bekleedt momenteel de tweede plaats in de Ultratop met ‘Hideaway, een superfijne single en videoclip die ons alvast doen uitkijken naar haar Belgisch live-debuut op vrijdag 15 augustus.

Een dag eerder bestijgt The Kyle Gass Band het Pukkelpoppodium. “Wie?”, horen we u luidop denken? Wel, die kleine kletskop die naast Jack Black het schitterende duo Tenacious D vormt. Hij en zijn makkers dompelen je onder in hun wereld van hardrock en humor. Er is dus toch (een klein beetje geluisterd) naar de vele verzoeken voor een optreden van Tenacious D op Pukkelpop.

Verder doet Redlight het na zijn onvolprezen dj set in 2013 nu ook live, passeren Bo Saris en zijn heerlijke soulstrot deze zomer in Kiewit en maken we kennis met Glass Animals, de nieuwe Britse indie-lievelingen die Alt-J fans absoluut moeten checken.

Voor donderdag 14 augustus met o.a. Editors, Outkast, Deadmau5 en Disclosure zijn er nog kaartjes beschikbaar. Tickets zijn te koop via www.pukkelpop.be.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen