Zelfbevestiging Temples voor Lowlands

Temples
Temples

De Britse band Temples heeft via Facebook verklapt deze zomer op te treden op Lowlands. Temples postte een foto van de gehele ‘summer tour‘ online met daarop naast o.a. Pukkelpop en Down The Rabbit Hole ook het grote Nederlandse festival.

Met Temples heeft Lowlands één van de meest veelbelovende bands geboekt, tenminste dat vinden o.a. Johnny Marr en Noel Gallagher. Ze zijn nog geen twee jaar bij elkaar, maar hebben nu al een album en redelijk wat naamsbekendheid. De muziekgroep maakt psychedelic rock en heeft wat weg van The Beatles. De band zal op de eerste dag, vrijdag 15 augustus op het festival staan.

Lowlands vindt dit jaar plaats op 15 tot en met 17 augustus in het gebruikelijke Walibi Holland te Biddinghuizen. Het festival heeft dit jaar o.a. Queens Of The Stone Age, Portishead, The National, Volbeat, Snoop Dogg, Skrillex, Imagine Dragons en Gesaffelstein op het programma staan. Festivaltickets zijn inmiddels niet meer te verkrijgen. Voor meer informatie over het festival en zijn line-up kijk je hier.

Over iets meer dan twee maanden begint ook Lowlands aan zijn eerste festivaldag. Heb jij je festival-tentje, -luchtbed of -slaapzak nog niet binnen? Check dan de festival pagina van Vrijbuiter voor jouw benodigdheden voor deze mooie festivalzomer.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.