Advertisement

London Grammar annuleert Lowlands en Sziget

Slecht nieuws voor de liefhebbers van de Britse trip-hopband London Grammar. Ze hebben hun optreden op zowel Lowlands als Sziget geannuleerd. Reden is dat zangeres Hannah Reid wegens stemproblemen een aantal optredens aan zich voorbij moet laten gaan.

Extra zuur is het voor Lowlands. Dit festival werd ook vorig jaar al geannuleerd door de band. Voor het optreden op Sziget is al een vervanger opgetrommeld. Clean Bandit zal daar acte de présence gaan geven.

De organisatie van Lowlands zegt op dit moment druk bezig te zijn om vervanging te regelen voordat het festival volgende week vrijdag losbarst in Biddinghuizen. Wij zijn benieuwd welke act jij graag als vervanger zou zien. Zie jij ook graag Clean Bandit op Lowlands of liever een andere band?

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.