Fleetwood Mac getipt voor Glastonbury 2015

In interviews zegt Michael Eavis, organisator van Glastonbury, dat een trio van headliners al is geboekt voor de 2015-editie. Volgens de bookies zijn Fleetwood Mac, Kate Bush en Prince de grootste kanshebbers.

Over 2,5 week gaat de kaartverkoop voor Glastonbury van start en de eerste geruchten doen al de ronde. Online bookmakers nemen geen weddenschappen meer aan sinds Michael Eavis zich in interviews heeft laten ontvallen dat de eerste 3 headliners reeds geboekt zijn:

“We’ve got three headliners already – and that’s without Prince”

Duidelijke taal dus. Prince scoorde hoog bij de bookies, maar dat blijkt zonder reden. De leider van het bookmaker-klassement is Fleetwood Mac. Niet zo gek als je bedenkt dat Eavis vorig jaar al aangaf de band heel graag voor 2015 te willen boeken. Fleetwood Mac wordt gevolgd door o.a. Kate Bush, Oasis, Coldplay en Foo Fighters. De organisator wil er nog niet veel over kwijt, maar maakte ons in juni wel al nieuwsgierig met deze uispraak:

“We had an agent [for a band] yesterday on the platform by the stage watching Metallica with me, saying ‘My band want to do it next year’. I can’t tell you who it was but that was done on the platform watching Metallica.”

Nog een grote naam die gelinkt wordt aan Glastonbury 2015 is Diana Ross. Er zijn geruchten dat ze in gesprek is met Michael en Emily over de zondagmiddag. Hetzelfde tijdslot waar Dolly Parton afgelopen jaar de show stal:

Andere mogelijkheden, die niet voorkomen op de lijsten zijn grootheden David Bowie, AC/DC en Led Zeppelin. Wordt ongetwijfeld snel vervolgd!

Glastonbury Logo

Glastonbury 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Pilton, Verenigd Koninkrijk
Datum 28-30 juni 2024
Line-up
SZA
Coldplay
Dua Lipa
SZA, Coldplay, Dua Lipa +91 meer
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.