‘Gelekte’ Rock Am Ring line-up toont o.a. Foo Fighters, Slipknot en Coldplay

Het Duitse festival Rock am Ring komt komende maand met de eerste namen voor 2015. Vandaag dook op social media een foto op met de vermeende line-up. Fake of niet, vorig jaar bleek een soortgelijke foto het bij het juiste eind te hebben.

De foto toont dat Foo Fighters, Slipknot en Coldplay Rock am Ring 2015 zullen headlinen. Daarnaast zouden ook Rise Against, Skrillex, de Duitse band Kraftklub, Five Finger Death Punch, Steel Panther, In Flames, KIZ, Trailerpark, Callejon, Heisskalt, You Me At Six en Wovenwar een optreden op Rock am Ring in hun tourschema te hebben.

De 15 acts gaan inderdaad een Europese tour doen komende zomer. Wovenwar en In Flames gaan zelfs dit najaar al gezamenlijk een clubtour doen door Europa en ook van Foo Fighters en Slipknot weten we dat ze zullen gaan touren. Heel buitengewoon zijn de namen op de foto dus niet.

Echter is de foto vrij wazig (wat niet alleen door het beeldscherm komt). Dit kan erop wijzen dat het om een nagemaakte foto gaat. Want wie publiceert nu zo’n line-up met zo’n kwaliteit foto?

We hopen spoedig meer informatie met jullie te kunnen delen.