Advertisement

Stevie Wonder kondigt Songs in the Key of Life tour aan

Na nieuws van de Foo Fighters en U2 kondigt de volgende grootheid zich alweer aan. Stevie Wonder gaat met het album Songs in the Key of Life uit 1976 op tournee. Voor nu zijn er alleen datums in Amerika vrijgegeven. Hier zitten nog geen festivals bij, maar met zijn optreden op Glastonbury in het achterhoofd weten we dat ook dat zomaar zou kunnen volgende zomer. Is hij misschien de atypische keuze van Reading/Leeds?

Het album Songs in the Key of Life is het achttiende en meest succesvolle muziekalbum van Stevie Wonder. Het album werd op 28 september 1976 uitgebracht door Motown Records. Het album is een verzameling van nummers uit zijn klassieke periode. De bekendste plaat op het album is uiteraard ‘Isn’t She Lovely?’. Ken je hem niet? Dan adviseren we je een paar dagen af te stemmen op 101 FM.

De Amerikaanse tournee trap op 6 november af in New York. Er zullen niet alleen nummers van het album Songs in the Key of Life de revue passeren. Hij zal putten uit zijn gehele oeuvre.

Laten we nu alvast lekker genieten van zijn volledige concert op Glastonbury. Een festivalpubliek beroeren kan hij zeker. “Are you with me?”