Wishlist Rock Werchter 2015 geopend

Rock Werchter 2014

Rock Werchter heeft haar wishlist wederom geopend. Dit is dé manier om invloed uit te oefenen op de line-up voor 2015.

De organisatie geeft aan dat er een aantal onderhandelingen lopen, maar dat ze ook graag naar de wensen van het publiek luistert. Op ons forum wordt al over de komst van diverse acts gespeculeerd. Echter, er zijn nog geen aankondigingen gedaan. Wil jij jouw favoriete band op Rock Werchter 2015 zien? Zet ´m dan op je lijst en zend deze in. Er mogen drie bands per persoon worden doorgegeven. Bovendien wordt er één winnaar geselecteerd die een combiticket wint.

Rock Werchter is dit jaar een week vervroegd en vindt daarmee plaats van 25 tot en met 28 juni. Er is nog geen ticketinformatie bekend. Bekijk hier al het Rock Werchter nieuws. Klik hier voor het Rock Werchter programma 2015.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen